Dørtelefon

Vi leverer holdbare og sikreløsninger

Elskov's Installations A/S

Dørtelefon

Hos Elskov’s Installation A/S har vi specialiseret os i arbejdet med dørtelefonanlæg til både virksomheder, private og boligforeninger, hvor adgangskontrol er ønsket.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Elskov's Installations A/S

De bedste produkter

Vi tilbyder installering og vedligeholdelse af alt fra almindelige dørtelefonanlæg til avancerede systemer med kameraovervågning og kodelås.

Vi tilbyder kun de bedste produkter fra nogle af branchens førende leverandører. Det betyder kvalitet i topklasse og lang holdbarhed, så anlægget kan klare mange års brug.

Det er vigtigt for os at levere en løsning, som lever op til dine eller jeres forventninger, og som kan skabe glæde mange år frem. Skulle der mod forventning være problemer med dørtelefonanlægget, kommer vi naturligvis hurtigst muligt og udbedrer.

Elskov's Installations A/S

Vi vejleder

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til ejendommen, kan vi naturligvis vejlede dig, så du får en skræddersyet model, der passer til dine behov.

Du er altid velkommen i vores butik til en snak, og vi er naturligvis også klar ved telefonen – 45 87 30 02