Job

Vi leverer holdbare og sikreløsninger

Elskov's Installations A/S

Job

Søger du job som elektriker? Bliv en del af et arbejdsmiljø af autoriseret elektrikere som håndterer deres kunder ordentlig og med mere end 35 års erfaring.

Vi leder altid efter kompetente elektrikere så vi du er tænker at du er vores fremtidige medarbejdere skal du ikke tøve med at kontakte os I dag

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Anmeldelser

Det siger vores kunder om os

Elskov's Installations A/S

Job som elektriker - Bliv en del af vores team

Er du elektriker og på udkig efter nye udfordringer? Vi tilbyder et spændende arbejdsmiljø, hvor innovation og kvalitet er i fokus. Hos os bliver du en del af et dynamisk team, der altid stræber efter at levere fremragende resultater til vores kunder.

Med over 35 års erfaring i branchen kan vi sikre dig en arbejdsplads, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og tage ansvar for større projekter. Vi søger dygtige og engagerede elektrikere, der vil være med til at skabe sikre og moderne løsninger.
Hvis det lyder som dig, så kontakt os – vi er klar til at høre fra dig og gøre dig til en del af vores succes.

Elskov's Installations A/S

Elskov's Installation A/S - Din karriere i trygge hænder

Vil du være en del af Elskov’s Installation A/S? Vi tilbyder et job som elektriker i et stærkt team, hvor faglighed og samarbejde er kernen i alt, hvad vi laver.
Med mere end 35 års erfaring inden for elinstallationer, er vi en solid virksomhed, hvor du kan udvikle dig både personligt og professionelt. Vi værdsætter elektrikere, der brænder for deres fag og ønsker at levere kvalitetsløsninger til vores kunder.

Hos os får du muligheden for at arbejde med spændende projekter og indgå i et miljø, hvor der er plads til læring og vækst. Kontakt os, hvis du er klar til at tage det næste skridt i din karriere. Vi ser frem til at høre fra dig!